Ren logik – bliv partner!

  • Forøg værdien af din virksomhed
  • Bliv bedre udrustet som virksomhedsleder
  • Få hjælp til markedsføring, rekruttering, administration og salg
  • Giv dine medarbejdere professionel og målrettet træning
  • Styrk fællesskabet og motivationen i din virksomhed
  • Få større og flere kunder
  • Opnå stordriftsfordele

Realisér dine visioner

Bliv en del af Danmarks første landsdækkende rengøringskæde og realisér dine visioner for din virksomhed – og for dig selv! Du bliver bedre udrustet som virksomhedsleder med en salgsuddannelse, og kan forøge værdien af din virksomhed med større kontrakter/kunder.

Stolt af din virksomhed?

Du forbliver ejer af din egen virksomhed som partner i Svaneringen. Du kan benytte Svaneringens sekretariat til professionel håndtering af administration og markedsføring, og du kan drage fordel af Svaneringens sælger, som har fokus på at skaffe store kunder til partnerne. Samtidig vil systemer til salg, administration, indkøb mv. gøre din hverdag lettere. Som en del af et landsdækkende samarbejde opnår du stordriftsfordele og mere overskud til at bruge din energi på det sjove – nemlig at skabe vækst og nye initiativer i din virksomhed.

Har du stabile og glade medarbejdere?

Som partner i Svaneringen får du glæde af den dynamik, der skabes af mange engagerede partnere og deres medarbejdere, som bliver en del af et større netværk. Du får lettere ved at tiltrække og fastholde stabil arbejdskraft ved at kunne tilbyde løbende uddannelse og med hjælp til professionel annoncering. Og så kan du købe arbejdstøj i høj kvalitet til favorable priser.

Vil du høre mere?

Vi vil gerne fortælle mere! Svaneringen er interesseret i engagerede og dygtige iværksættere, som sætter en ære i at levere en pålidelig og professionel service. Kontakt os og aftal et møde, eller få tilsendt en brochure ved at skrive en mail til nedenstående adresse.


info@svaneringen.dk