Svaneringen A/S

Rengøring… hvor svært kan det være? Med Svaneringen er rengøring en ubemærket service.

Om Svaneringen

Svaneringen er Danmarks første franchising rengøringskæde, som består af engagerede og selvejende rengøringsfirmaer, som arbejder professionelt og ambitiøst ud fra Svaneringens høje krav til kvalitet og stabilitet.

Alle vores medarbejdere gennemgår en udførlig uddannelse centralt hos Svaneringen og modtager løbende videreuddannelse i markedets mest effektive rengøringsmetoder.

Vores medarbejdere er vant til at tage ansvar og vise initiativ. Vi kan derfor sikre dig højt motiverede og pålidelige medarbejdere til at løse opgaverne i din virksomhed.

Vi varetager erhvervsrengøring med partnere fordelt over hele landet. Hver partner er selvejende og ønsker at fastholde og udvikle en sund forretning.

Med de nyeste værktøjer og arbejdsmetoder samt professionelle medarbejdere til håndtering af administration, økonomi og salg kan din lokale partner i Svaneringen koncentrere sig om det vigtigste – nemlig at levere en pålidelig og professionel ydelse i din virksomhed.

Landsdækkende service

Kvalitetsstyring via fast kontaktperson og besøg

Professionel administration, salg og økonomistyring

Forsikring ved eventuelle skader eller nøgletab

Lad os give dig et godt tilbud
- så behøver du aldrig at tænke på rengøring igen!

Vi vil gerne fortælle mere! Kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig – eller aftal en uforpligtende opmåling og få et godt tilbud på rengøring i din virksomhed.

Selvkørende og tryghedsskabende
Vi har benyttet os af Svaneringens ekspertise over en længere årrække, og de varetager rengøringen i alle vore danske restauranter. Svaneringen udmærker sig ved at være totalleverandør af alt fra tæpperensning over vinduespolering til byggerengøring. De er altid tilgængelige, og de holder, hvad de lover. De gør pænt rent, og så har de en høj grad af selvjustits. Det er vigtige parametre for os i en travl hverdag. Vores oplevelse er, at vi har outsourcet rengøringen til en tryghedsskabende leverandør – og så behøver vi ikke bekymre os mere om det område.

- Erik Witting, COO / Founder, Copenhagen Concepts (MASH Restaurants)

Professionelle og konkurrencedygtige
Da vi skulle hyre rengøringshjælp, søgte jeg virksomheder i lokalområdet, og Svaneringen var en af dem, jeg fandt ved søgning på internettet. Jeg valgte Svaneringen ud til samtale, fordi de fremstod professionelle og havde gode referencer. Efter vores indledende møde kunne jeg konstatere, at de både var økonomisk konkurrencedygtige og dedikerede.
Jeg er generelt meget tilfreds med deres arbejde. Selvfølgelig kan der være et og andet, der kan gøres bedre – og det gælder begge veje. Men det klarer vi igennem vores altid gode dialog. Svaneringen står altid for hurtig opfølgning og god håndtering af nye og ændrede behov.

- Bettina Schuldt-Larsen, Spa Manager, Kurbadet by Ilse Jacobsen

God kommunikation og glade medarbejdere
For få år tilbage ønskede vi nye folk på rengøringsopgaven. Svaneringen var en af de parter, vi informerede om vores udbud, da de selv havde kontaktet os tidligere. Vi valgte Svaneringen, fordi de var konkurrencedygtige på pris, samtidig med at vi oplevede en god kommunikation og god fælles kemi. Samarbejdet er en rigtig god oplevelse, og rengøringen er upåklagelig. De vender altid hurtigt tilbage på vores forespørgsler, og de er gode til at håndtere ad hoc opgaver, som fx når vi afholder salgskonferencer. Vi har under hele samarbejdsperioden haft de samme folk tilknyttet – også ferieafløserne – som alle udmærker sig ved at være glade medarbejdere.

- Louise Andersen, Reception and OfficeSupport, Republic of Fritz Hansen